luni, 17 noiembrie 2014

Pentru a căștiga simpatia românilor în 2019, Victor Ponta își va schimba tactica. Află primul care va fi aceasta!

Ceaușescu, Iliescu, Constantinescu, Băsescu sunt numele ultimilor foști președinti ai României. Despre felul în care au făcut aceștia politică se pot spune multe și nenumărate, însă cred că putem fi cu toții de acord că sigurul lucru pe care îl au aceștia în comun este "escu". Iar acest "escu" i-a făcut să pară credibili, să pară români adevărați, să fie de-ai noștri, să-i votăm.


Totuși s-a produs o excepție în 2014. Românii, neavând niciun "escu" în turul 2, au fost debusolați de numele Ponta sau Iohannis, total neobișnuite pentru un prezidențiabil. Din această confuzie, oamenii au ieșit ducând ștampila cât mai puțin înspre stânga, făcând o mișcare minimă ca să nu întindă mâna prea departe. Totuși la ieșirea de la secțiile de votare, multi alegatori au întrebat cine este grecul cu care au votat.

Victor Ponta a speculat acest lucru, tocmai de aceea a făcut demersurile oficiale pentru schimbarea numelui său, astfel ca de la 1 ianuare 2015, se va numi Victor Pontescu. Modificarea va fi publicată și în primul număr al Monitorului Oficial de anul viitor.

Vom vedea dacă această păcalire e electoratului va aduce liderului PSD victoria mult sperată în 2019.PS: Pentru cei care (totuși) nu s-au prins, tot ce scrie mai sus este (doar) un pamflet. A nu se trata serios! :)

Disqus for CitricShow